USLUGE

Auto servis Lukić je tu da vam omogući nesmetano uživanje u vožnji i sigurno putovanje. Stojimo vam na raspolaganju za sledeće usluge:

Remont i popravka automatskih menjača

Vršimo remont i popravku menjača, uz najsavremeniju kompjutersku dijagnostiku. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnošću, naš tim servisera garantuje kvalitetnu i profesionalnu popravku.

Tools

Servis automatskih menjača

Redovan servis automatskih menjača podrazumeva zamenu ulja i zamenu filtera ulja automatskog menjača. Ovaj servis spada u važne periodične intervencije i neophodno je odraditi ga u predviđenom intervalu. U pojedinim slučajevima potrebno je odraditi i ispiranje od naslaga koje mogu uzrokovati nepravilnosti u radu automatskih menjača. Preventivnim servisom se mogu sprečiti ozbiljni i veoma skupi kvarovi.

Prednosti redovnog servisa su:

  • Brza i tačna promena brzina
  • Poboljšana udobnost vožnje
  • Zaštita od preranog habanja
  • Održavanje vrednosti i funkcije menjača
  • Jeftinija opcija u odnosu na popravku

Ispiranje automatskih menjača

Ispiranje automatskih menjača se preporučuje kao prvi korak ka rešavanju problema u radu. Usled taloženja nečistoća, mogu da se stvore naslage koje onemogućavaju normalan rad automatskog menjača. Time se komponente brže troše, brzine se teže menjaju, skraćuje se radni vek i stvaraju se uslovi za teže i skupe kvarove.

Preporučljivo je preventivno uraditi ispiranje menjača prilikom svake zamene ulja kao i pri kupovini polovnog vozila, ukoliko nemate podatak da li je i kada ulje menjano.

Tools

Zamena filtera ulja automatskih menjača

U redovan servis može da se uvrsti i zamena filtera ulja automatskog menjača ukoliko je moguće zameniti filter bez skidanja ili rasklapanja menjača.

Šlep služba

Brzina, bezbednost, fleksibilnost i dostupnost 24 časa dnevno, naši su najvažniji kvaliteti. Dostupni smo vam kad god i gde god je potrebno. Vaše zahteve ispunjavamo efikasno i po povoljnim cenama.

Šlepanje vozila obavljamo uz veliku brigu o sigurnosti tereta, i u tome imamo savršen učinak. Naš tim sačinjavaju iskusni, profesionalni vozači, koji nikada nisu učestvovali u udesima ili prekršajima, i svaki su povereni transport obavili bezbedno i bez oštećenja.

Vršimo transport svih vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Naša šlep služba raspolaže raznovrsnim voznim parkom, koji nas, uz veliki izbor priključnih vozila i dodatne opreme, čine vrlo fleksibilnim.

Garage